Päivittyneet nettisivut viimein auki

Kuten tulikin jo joskus aiemmin mainostettua, työmme yritystoiminnan jatkuvan kehityksen eteen ottaa jälleen tärkeitä askeleita. Yhtenä sellaisena saamme nyt hieman ylpeinäkin esitellä päivittyneet nettisivumme, jotka ovat yhtenä tärkeänä virstanpylväänä viimein saamassa uutta muotoaan. Kiitos koronaviruksen mukanaan tuomien haasteiden, yhteydenpito ja asiakaskohtaamiset ovat joutuneet hakemaan uusia muotoja. Uuden edessä mekin pyrimme aktivoitumaan enemmän sähköisessä verkostoitumisessa sekä lisäämään näkyvyyttämme sitä etsiville. Kaikki kehitysehdotukset ja ideat otetaan myös kiitollisina ja nöyrin mielin vastaan. 

Asioilla on tapana ottaa oma aikansa, näin tälläkin kertaa. Kun keväällä istuimme alas ja aloimme maalata uuden ajan tuomia suuntaviivoja, meillä oli vakaa näkemys ja ideat siitä mihin päin lähdetään. Arjen realismi kuitenkin usein kypsyttää ideoita ja hioo niitä kohti parasta lopputulosta, ja nytkin saamme todeta että vaikka kehitysaskeleet eivät aina käy yhtä joutuisasti kuin etukäteen ajattelee, on kuitenkin parempi ottaa yksi vakaa askel eteenpäin kun monta epävarmaa taaksepäin.

Eikä kehitys tähän lopu, pikemminkin tämä on vasta alkua. Haluamme kuitenkin esittää tässäkin kohtaa kiitokset kaikille yhteistyökumppaneillemme jotka olette olleet kulkemassa matkassa mukana, jatketaan tästäkin eteenpäin rakentaen yhdessä parempaa huomista.

Jaa

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kisälliperiaatteesta

tuli näin syysharmailla samalla mieleen avata vähän muillekin niitä ajatuksia joilla meillä ammatillista osaamista yrityksen sisällä kasvatetaan ja jaetaan. Vaikka uutuuden viehätys on trendikästä, olemme kokeneet että jotakin vanhoja ja hyväksi havaittuja asioita maailmassa on

Lue lisää
Vieritä ylös